Studio Ticket

Studio Ticket

Studio Ticket - Liput tapahtumiin ja arkipäivään

Visor på väg 2017

(Julkaistu: 17.02.2017, 9:00. Aihe: Konsertit Liput Musiikki.)

Visor på väg 2017

Den turnerande visfestivalen “Visor på väg” är tillbaka! I sommar blir det igen tio konserter,  på tio olika orter runtom i Svenskfinland. På scenen står toppartister från Sverige, Åland och Svenskfinland. Artister med rötterna i musikstilar som country, rock, klassisk musik, dansband och schlager – men som alla ändå brinner för visor.

Pris: 25 € + exp.avg.

Onsdag 28.6. / Borgå, Tolkis kl 19.00

Torsdag 29.6. / Liljendal, Liljendalgården kl 19.00

Fredag 30.6. / Dalsbruk, Verkstan kl 19.00

Lördag 1.7. / Ekenäs, Museigården kl 18.00 (vid regn Karelia)

Söndag 2.7. / Monäs, Lillön kl 18.00

Måndag 3.7. / Vörå, Lotlax Byagård kl 19.00

Tisdag 4.7. / Korsholm, Carpella Paviljong kl 19.00

Onsdagen 5.7. / Forsby, Paviljongen kl 19.00

Torsdag 6.7. / Molpe, Paviljongen kl 19.00

Fredag 7.7. / Larsmo, Strandis kl 19.00

Sveriges och hela Nordens countrykung Mats Rådberg är en av dem! Tillsammans med bandet Rankarna hade han stora listframgångar på 80-talet med klassiker som Peta in en pinne i brasan, Det är inte lätt att va ödmjuk och Du kan alltid lita på pojkarna över 35. Mats största hit torde vara fredssången Den vita duvan, som i dag känns mera aktuell än på länge. Under sommarens konserter har Mats lovat bjuda på sina klassiker. Mats är också känd som en stor entertainer med ett underhållande mellansnack.

Jeppoflickan Nina Lassander fick sin musikaliska utbilding vid anrika Berklee Collage of Music i Boston, USA. Efter det har hon bland annat kommit tvåa i den finländska Eurovisionsuttagningen och släppt ett par soloskivor. Flera av låtarna spelades flitigt i finlandssvensk radio. I dag är Nina bosatt i Stockholm, där hon vid sidan av sin egen karriär också undervisar i sång och leder körer. Under Visor på väg kommer hon att bjuda på finlandssvenska visor och sånger av Björn Afzelius.

Åländska sopranen och skådespelerskan Therese Karlsson är känd från en massa olika sammanhang. Dels har hon sjungit opera och operett, dels spelat med i musikaler som Les Miserables och Evita. För några år sedan gjorde hon en bejublad titelroll som kejsarinnan Elisabeth i musikalen med samma namn på finska stadteatern i Åbo. Den uppsättningen slog teaterns alla tiders publikrekord. Therese är ofta anlitad som solist i oratoriesammanhang. Hösten 2017 är hon en av solisterna i den finlandssvenska storsatsningen oratoriet Skymning, gryning.

 Finlandssvenska pop- och rockartisten Scoog, eller Mats Vidjeskog som han heter till vardags, har jobbat inom de flesta genrer. Redan som tonåring grundade han sitt första dansband tillsmmans med sina kompisar. De turnerade Svenskfinland kring. Senare blev det musikal då han gjorde huvudrollen som Judas i Jesus Christ Superstar. Teater och speciellt revyer står hans hjärta nära och det har han sysslat med årligen sedan dess. Senare spelade Scoog med i coverbandet G Point Five, som under många år gjorde spelningar på Sverigebåtarna, restauranger, festivaler och skidcenter. Under Visor på väg kommer Scoog att bjuda på material från sina senaste soloalbum.

Till “inventarierna” i Visor på väg hör de folkkära artisterna Thomas Lundin och Heléne Nyberg som har varit med alla år, – sedan starten sommaren 2014. De lovar bjuda på nytt material under sommarens turné. Heléne släpper ett nytt album hösten 2017 och ger några första smakprov från den produktionen. Lundin sjunger bland annat sången Tänk om allt är som det ska som låg etta på Vegatoppen i Yle Vega under många veckor i vintras. Tillsammans kommer artisterna att bjuda på en varm konsert, som innehåller både skratt och tårar. Texterna och sångernas budskap står som vanligt i centrum.

Svenskfinlands största visfestival “Visor på väg” arrangeras i år för fjärde sommaren i rad. I år slår man läger på tio olika ställen i Nyland, Åboland och Österbotten. Som vanligt är det Thomas Enroths Orkester som ackompanjerar artisterna. Orkestern består i år av piano, steel guitar och stråktrio. Något som bäddar för nya och garanterat annorlunda arrangemang.

 

 

 

 

Osta lippu

Ajankohtaista

Lippu.fiLippupalvelu

LipputoimistoTiketti

 

Studio Ticket on Ticketmasterin, Lippupisteen, Lipputoimiston, NetTicketin ja Tiketti.fi:n myyntipiste.

Korsholm Music Festival 2017

Konserttimatkat

Volume

Åminne Folkpark

Ritz

Musiikki

Vaasan Kaupunginorkesteri ja Vaasan Kamarimuusikot

Tanssi

Teatteri

Stand-up

Festivaalit

Urheilu

Studio Ticket on Rewell Centerin infopiste 2. kerros

puh: 06-3176514

kän: +358 50 325 5995

Myyntipöydät RC-torille tilataan Studio Ticketistä. Kysy lisää!

lisätietoa: www.rewellcenter.fi

Viikkokortteja myynnissä: hinnat 1.1.2015 alkaen

1 viikko: 36,90€

2 viikkoa: 49,20€

3 viikkoa 75,10€

Huom! Valitettavasti tällä hetkellä ei ole vapaita kuukausipaikkoja.

Kuukausivuokrista tai pidemmistä vuokrausajoista tehdään kirjallinen sopimus Studio Ticketissä. Sopimus tehdään maksimissaan vuoden mittaiseksi ja sitä voidaan uusia taas vuoden kuluttua. Kuukausivuokraaja saa magneettikortin ko. vuokrausajaksi ja heidän tulee pysäköidä ajoneuvonsa Toriparkin alatasanteelle. Pysäköintikortilla pääsee laitokseen koska tahansa.

Toriparkin hinnasto

Katso myös

© Studio Ticket 2010. Sisällön ja materiaalin kaikki luvaton lainaaminen ja kopiointi kielletty.