Studio Ticket

Studio Ticket

Studio Ticket - Liput tapahtumiin ja arkipäivään

Wasa Royals Otteluliput

(Julkaistu: 17.05.2017, 14:59. Aihe: Ajankohtaista Liput Urheilu.)

KAIKKI PELIT NYT MYYNNISSÄ VERKKOKAUPASSA!

To 29.06. klo 18.30 Vaasa / Kaarlen kenttä

Tampere Saintsista on muodostunut Kuninkaallisille yksi rakkaimmista vihollisista ja tuo suhde muotoutui jo divarissa. Kaudella 2016 keskinäiset voitot menivät tasan 1-1. Kauden viimeissä runkosarjaottelussa Royals kaatoi Saintsin ja varmasti välieräpaikan. Monen Vaasalaisen mielissä on päällimmäisenä kuitenkin katkera välierätappio I-divisoonassa kaudella 2015. Eikä viime kauden Saints tappiostakaan kovin suloisia muistoja jäänyt, joten jälleen on luvassa ottelu, mistä ei puutu latausta.

To 06.07. klo 18.30 Vaasa / Kaarlen kenttä

Hallitseva Suomen mestari saapuu Vaasaan. Tämä joukkue on se minkä Royals haluaa ehdottomasti voittaa.

To 27.07. klo 18.30 Vaasa / Kaarlen kenttä

Teurastajat saapuvat kaupunkiin. Royalsin General Managerilla Seppo Evwarayella on paljon hyviä muistoja pelivuosiltaan Porvoosta, mutta tuskin kukaan heidänkään perheestään silti kultamustia kannustaa, vaan Kuninkaallisten voitto on se mitä haetaan.

La 19.08 klo. 15.30 Vaasa / Kaarlen kenttä

Royals – Trojans (Turku)

Kesällä 2017 amerikkalaisen jalkapallon SM-sarja eli Vaahteraliiga pelataan 38. kerran. Kausi käynnistyy lauantaina toukokuun 6. päivä, jolloin Turun Yläkentällä ovat vastakkain Turku Trojans ja Helsinki Roosters. Seuraavalla viikolla (11.–15.5.2017) pelataan ensimmäinen kolmen ottelun kierros.

Runkosarjan osalta ottelupäivät ovat vakiot. Kierros alkaa aina torstaina ja muut ottelut pelataan lauantaina ja maanantaina. Torstaisin ja maanantaisin ottelut alkavat kello 18.30 ja lauantaisin 15.30.

Poikkeuksen muodostaa ainoastaan runkosarjan viimeinen kierros, jolloin ottelut pelataan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Välierät ovat elokuun viimeisenä viikonloppuna ja loppuottelu eli Vaahteramalja XXXVIII pelataan Sonera Stadiumilla lauantaina 9. syyskuuta kello 18.00 alkaen.

Vaahteraliigassa pelaa kaudella 2017 seitsemän joukkuetta: hallitseva Suomen mestari Helsinki Roosters sekä Seinäjoki Crocodiles, Turku Trojans, Wasa Wa1ld Royals, Tampere Saints, Porvoo Butchers ja sarjanousija Hämeenlinna Huskies. Runkosarjassa joukkueet kohtaavat toisensa sekä koti- että vieraskentillä. Runkosarjan päätyttyä jokainen joukkue on siis pelannut 12 ottelua.

Neljä runkosarjassa parhaiten sijoittunutta joukkuetta jatkaa välieriin, joista voittajat etenevät Vaahteramaljaan.

Vaahteraliiga-kausi 2017 tulee olemaan historiallinen, sillä ensimmäistä kertaa jokainen ottelu televisioidaan. Ruutu välittää jokaisen ottelun suorana lähetyksenä ennakkostudioineen jokaiseen kotiin. Otteluselostukset ovat kuultavissa myös Supla-äänisisältöpalvelusta. Lisäksi Ruutu tarjoaa runsaasti muuta Vaahteraliiga-materiaalia kuten maalikoosteita, haastatteluita ja tähtihetkiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://royals.fi/

 

Osta lippu

Ajankohtaista

Lippu.fiLippupalvelu

LipputoimistoTiketti

 

Studio Ticket on Ticketmasterin, Lippupisteen, Lipputoimiston, NetTicketin ja Tiketti.fi:n myyntipiste.

Korsholm Music Festival 2017

Konserttimatkat

Volume

Åminne Folkpark

Ritz

Musiikki

Vaasan Kaupunginorkesteri ja Vaasan Kamarimuusikot

Tanssi

Teatteri

Stand-up

Festivaalit

Urheilu

Studio Ticket on Rewell Centerin infopiste 2. kerros

puh: 06-3176514

kän: +358 50 325 5995

Myyntipöydät RC-torille tilataan Studio Ticketistä. Kysy lisää!

lisätietoa: www.rewellcenter.fi

Viikkokortteja myynnissä: hinnat 1.1.2015 alkaen

1 viikko: 36,90€

2 viikkoa: 49,20€

3 viikkoa 75,10€

Huom! Valitettavasti tällä hetkellä ei ole vapaita kuukausipaikkoja.

Kuukausivuokrista tai pidemmistä vuokrausajoista tehdään kirjallinen sopimus Studio Ticketissä. Sopimus tehdään maksimissaan vuoden mittaiseksi ja sitä voidaan uusia taas vuoden kuluttua. Kuukausivuokraaja saa magneettikortin ko. vuokrausajaksi ja heidän tulee pysäköidä ajoneuvonsa Toriparkin alatasanteelle. Pysäköintikortilla pääsee laitokseen koska tahansa.

Toriparkin hinnasto

Katso myös

© Studio Ticket 2010. Sisällön ja materiaalin kaikki luvaton lainaaminen ja kopiointi kielletty.