Studio Ticket

Studio Ticket

Studio Ticket - Biljetter till evenemang och till vardag.

HumorHuset presenterar Sommar Stand up – Hasse Brontén (swe), André Wickström, Anders Helenius och Janne Grönroos 11.8.2017 @Bossa Nova Beach Club, Ekenäs

(Publicerat: 17.05.2017, 12:00. Kategori: Ajankohtaista Liput Stand-up.)

HumorHuset presenterar: Sommar Stand up – Hasse Brontén (swe), André Wickström, Anders Helenius och Janne Grönroos

Den ambulerande svenskspråkiga stand up klubben HumorHuset återvänder till Ekenäs. Denna gång med solig och rolig Sommar Stand up komik på Bossa Nova Beach Club.

Hasse Brontén (swe) är polisen och fd Säpo-agenten som gjorde det ingen annan gjort innan, nämligen att byta jobb till ståuppkomiker. Sedan han sa upp sig hos polisen har han hunnit med att vinna pris på Svenska Standupgalan, vara med i Parlamentet, Time Out och ett antal andra TV-program. Han har turnerat land och rike runt på ståuppklubbar, men även turnerat med sin hyllade soloshow ”Bipopulär”. Hasse har även setts som programledare i TV-programmet ”Nya Efterlyst”. Idag är Hasse Brontén en av Sveriges mest bokade komiker.

Hasse Brontén har en humor som roar dom allra flesta, gammal som ung. Humorn är glad och rättfram, och handlar om allt möjligt i vår omvärld. Det mesta blir roligt när det betraktas ur Hasses egna, lite udda perspektiv. Det finns nog ingen som gått ifrån ett gig med Hasse Brontén och varit missnöjd.

Hasse har tidigare gjort flera Finlandsturnéer, men aldrig besökt Ekenäs.

André Wickström är en tungviktare inom stand up såväl i Finland som i Sverige. På hemmaplan har han sedan starten år 1995 turnerat runt på landets stand up klubbar, gjort två soloshower och medverkat i såväl prisbelönta TV program såsom W-stil och Ögonaböj, som i filmer och sketchprogram. André har även gett ut en bok om stand up, samt två dvd:n.

Hösten 2005 firade André Wickström 10 år som komiker med soloshowen ”En kvälls grej” på Svenska Teatern i Helsingfors. Showen sågs av över 15.000 personer. År 2015 firade han sin 20-åriga karriär med nya soloshowen ”20 år stand up” på Esbo Stadsteater.

Förutom i både Finland och i Sverige, uppträder André Wickström även i Norge, Danmark, Estland, Irland och på Island. I Sverige ses André ofta på Sveriges mest anrika stand up klubb ”Norra Brunn”, och har även medverkat i TV program som ”Parlamentet” och ”Roast på Berns”, samt i den populära svenska TV serien ”Solsidan”.  

Anders Helenius är utan tvekan en av Finlands roligaste komiker. Han är en fyrabarnspappa som skarpsint observerar sitt eget liv och det samhälle som omsluter det. Observationerna svarvas om till en stand up som är fyndigt tillskruvad och som stundvis skickar iväg en välriktad spark mot de skrev som det förtjänar.

Anders turnerar flitigt runtom i landet med sin stand up, och är ett bekant namn på den årligen återkommande ”Humorlandskampen”.

Förutom som stand up komiker jobbar Anders bland annat som manusförfattare för det hyllade och prisbelönta nyhetssatirprogrammet Noin Viikon Uutiset.

All utomscensverksamhet åsidosatt ligger Anders hjärta i stand up och han levererar den från samma ställe.

Janne Grönroos är Radio X3M veteranen som numera arbetar på Aftonbladets morgon TV i Sverige. Janne har gjort stand up i flera år, och uppträder idag även på stand up klubbar såsom ”Norra Brunn” i Stockholm. Förutom detta är han en bekant syn på många scener runtomkring i Finland. Han har agerat konferencier på allt från landets största musikfestivaler, idrottsevenemang och galor till otaliga företagstillställningar.

Datum: 11.8.2017 Showtime kl. 19.30

Plats: Bossa Nova Beach Club, Ekenäs Ormnäsvägen 1, 10600 Raseborg

Pris: Early Bird biljetter: 20 € + serv avg (Begränsat antal)

Normal biljett: 25 € + serv avg

Vid dörren: 30 €

K-18 (underåring får komma med förälder)

Bordsreserveringar: info@beachclub.fi

Arrangör: Eventland

Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Köp biljett

Aktuellt

Lippu.fiLippupalvelu

NetTicket

LipputoimistoTiketti

 

Studio Ticket är återförsäljningsställe för Ticketmaster, Lippupiste, Lipputoimisto, NetTicket och Tiketti.fi.

-

Korsholm Music Festival 2017

Konsert resor

Volume

Åminne Folkpark

Ritz

Musik

Vaasan Kaupunginorkesteri ja Vaasan Kamarimuusikot

Dans

Teater

Stand-up

Festival

Sport

Studio Ticket är Rewell Centers Info. Vi befinner oss i 2. våningen.

tel: 06-3176514

mobil: +358 50 325 5995

 

Studio Ticket hyr ut försäljningsbord till RC-torget. Tag kontakt!

tilläggsuppgifter: www.rewellcenter.fi

Veckokort i försäljning: pris från 1.1.2015

1 vecka: 36,90€

2 veckor: 49,20€

3 veckor: 75,10€

Obs! Tyvärr finns för tillfället inga lediga månadsplatser.

Om månadshyror eller längre hyrestider ingås skriftligt avtal med Studio Ticket. Avtalet ingås för högst ett år och kan förnyas efter ett år. Person som ingått månadsavtal får ett magnetkort för den aktuella hyresperioden och ska parkera sitt fordon på Torgparkeringens nedre däck. Med parkeringskort kan man parkera i anläggningen när som helst.

Torgparkerings prislista

Katso myös

© Studio Ticket 2010. Kopiering av innehållet och bilder förbjudet.