Studio Ticket

Studio Ticket

Studio Ticket - Biljetter till evenemang och till vardag.

Musik & Talang 2017

(Publicerat: 21.08.2017, 12:00. Kategori: Ajankohtaista Konsertit Liput Musik.)
Dags för Musik & Talang 2017!

15.9.2017

METALKVÄLL PÅ BRÖDFABRIKEN MED NIGHON & SKRAECKOEDLAN (SWE) 15/10€ (billigare priset för studeranden) + exp.avg

MIA RENWALL, RICKARD EKLUND, JAM @Doo-Bop Club 8/5€ (billigare priset för studeranden) + exp.avg

16.9.2017

KONSERT MED FELICIA, LAURI SCHRECK & SVEN @Doo-Bop Club (billigare priset för studeranden) + exp.avg

DIRTY LOOPS @ Ritz  Pris: 25 € + exp. avg.

Det österbottniska bandet Nighon och svenska bandet Skraeckoedlan gästar Musik & Talang!

22.00 Doors

23:00 Nighon

00:30 Skraeckoedlan (SWE)

Nighon bildades år 2008 i Jakobstad och består av Alva Sandström (sång), Nico Häggblom (sång), Björn Johansson (rytmgitarr), Michael Mikander (leadgitarr), Mika Paananen (trummor) och Mats Ödahl (Bas). Bandet spelar en blandning av extrem metal och symfonisk filmmusik och uppskattas av en bred publik. Debutalbumet Cor Oblivionis släpptes år 2014 på Univocal Records och under samma år släpptes deras första musikvideo Ex Tenebris Lux. Nighon har spelat med band som myGRAIN, Magenta Harvest, Finntroll och Arkentype. I år släppte bandet konceptalbumet The Somme genom Inverse Records med historier från världskrigen, likheterna mellan dem och de konflikter vi ser i världen i dag.

Skraeckoedlan (SWE)Skraeckoedlan bildades 2009 i Norrköping, Sverige med ambitionerna att göra hård psykedelisk musik med svenska texter samt influenser av nordisk folklore och sci-fi. Bandet består av Robert Lamu (sång & gitarr), Henrik Grüttner (gitarr & bakgrundssång), Martin Larsson (trummor) och Tim Ångström (bas & bakgrundssång). År 2009 och 2010 släppte bandet två EP:n och 2011 släpptes debutalbumet Äppelträdet. Albumet toppade flera listor och bandet spelade över 300 live shower de närmaste åren. Skraeckoedlan har delat scen med stora band inom genren som Orange Goblin, Kylesa, Truckfighters och Greenleaf.

Ingår i kongresspasset för Musik & Talangs deltagare.

22:00 Mia Renwall

22:45 Rickard Eklund

23:30 Jam

Dörrarna öppnas kl. 21:00

Mia Renwall är en positiv och energisk artist som även är känd för att ha jobbat i a cappella-gruppen FORK åren 2006-2010. Hennes senaste singel Full Circle Rainbow blev vald som årets låt för Helsinki Pride 2016. Mia skriver sina låtar om viktiga aktuella teman, om att söka sig själv i denna hektiska värld och att hitta hem till ett lugn i sig själv och i sin samhällsgrupp. Hon gillar att möta sin publik, vara närvarande för sina lyssnare och bygga en gemenskap.

Rickard Eklund är en singer-songwriter från Närpes som sjunger melankoliska och moderna låtar på dialekt. Han är bekant för många från rockgruppen Schlagwerk, men har efter genombrottet med låten Finland gjort en framgångsrik samtidsskildring efter en annan. Nu senast släppte han låten Tuva. År 2016 blev Finland vald till årets finlandssvenska låt på Musik & Talang och samma år vann Rickard även Solveig von Schoultz diktpris. Nu är han aktuell med en unik sammansättning musiker – cello, brasskvartett och trummor. Rickard Eklund (sång & piano), Benny Ojala (gitarr & tuba), Emma Strömbäck (cello), Martin Enroth (tuba & eufonium), Rickard Slotte (trumpet), Anders Sjölind (trumpet & flygelhorn) och Stefan Brokvist (trummor).

 

KONSERT MED FELICIA, LAURI SCHRECK & SVEN

22:00 Felicia

22:45 Lauri Schreck

23:30 SVEN

Kvällen avslutas med jam!

Dörrarna öppnas kl. 21:00.
Kongressdeltagare går gratis vid uppvisande av kongresspass! De som inte deltar på Musik & Talang kan köpa sina biljetter vid dörren för 8/5 € (studerande), klubbmedlemmar fritt inträde.

Felicia Vi känner henne från vasabandet The Heartbeat Band men nu är Felicia aktuell som soloartist. Hennes musik bygger på närvaro och berättande i en genre där alternativ pop möter musikal och cabaret. Hon debuterade 2016 med en cover på ABBA’s Money, Money, Money i samband med en musikföreställning i Stockholm som hon gav namnet It’s a rich man’s world. Kort därefter släpptes singeln Window Nr 9, en berättelse om medmänsklighet, sexualitet och makt. Låten släpptes tillsammans med en kraftfull animerad video. Med en lång bakgrund inom sceniskt arbete är det naturligt att Felicias fokus ligger på skapandet av en berörande live-upplevelse.

Lauri Schreck är erkänd multiinstrumentalist, låtskrivare, pedagog och frontfigur i det finska rockbandet Puhuri. Utöver sina egna spelningar gör han även konserter med andra artister som kantele- och gitarrvirtuos och i vår har han bland annat turnerat med finlandssvenska singer-songwritern Frida Andersson. Lauri har ofta blivit uppmärksammad för sin skicklighet som instrumentalist och för sina unika framträdanden. Utöver sitt artisteri har han även en musikmagisterexamen från Sibelius-Akademin och undervisar i musik vid sidan om sitt eget artisteri.

Sven består av fyra musiker med sina rötter i Nykarleby som har spelat ihop sedan 2016. Bandet spelar egenskriven blues och soul-influerad pop och består av Otto Palmborg (sång), Joel Svenfelt (gitarr), Adam Rönn (bas) och Joel Rönn (trummor). De är aktuella med singeln Where Will I Go som spelats på Radio X3M, Radio Vega och YleX och har även varit fredagsgäster hos Janne och Fredrika och spelat live i Radio X3M.

Den hyllade trion Dirty Loops gästar Musik & Talang med en spelning på Ritz, lördagen den 16 september kl 21.00! Dirty Loops slog igenom år 2011 på Youtube och MySpace med en fusionversion på Just Dance av Lady Gaga. På två månader nådde de 100 000 views och delades 10 000 gånger på Facebook utan desto vidare marknadsföring. Producenten Andreas Carlsson var en av de som förundrades över bandmedlemmarnas otroliga talanger och signade trion som låtskrivare och artister till sitt nybildade managementbolag. Bandet, som består av Jonah Nilsson (sång & piano), Henrik Linder (bas) och Aaron Mellergårdh (trummor), har en förmåga att ta moderna hits till en helt ny nivå genom att bygga upp ljudlandskap med egna beats, harmonier och Jonah Nilssons omfångsrika röst. Bandet är inte bara ett internet-fenomen, deras liveshower bjuder på något utöver det vanliga och de hyllas av ikoner som Quincy Jones, Stevie Wonder och Max Martin. Våren 2014 släppte Dirty Loops debutalbumet Loopified som till största delen består nyskrivna låtar men även ett par covers.

 

OBS! Konserten ingår inte i kongresspasset. Biljetter kan endast köpas via Studio Ticket (25€)

 

Köp biljett

Aktuellt

Lippu.fiLippupalvelu

NetTicket

LipputoimistoTiketti

 

Studio Ticket är återförsäljningsställe för Ticketmaster, Lippupiste, Lipputoimisto, NetTicket och Tiketti.fi.

-

Korsholm Music Festival 2017

Konsert resor

Volume

Åminne Folkpark

Ritz

Musik

Vaasan Kaupunginorkesteri ja Vaasan Kamarimuusikot

Dans

Teater

Stand-up

Festival

Sport

Studio Ticket är Rewell Centers Info. Vi befinner oss i 2. våningen.

tel: 06-3176514

mobil: +358 50 325 5995

 

Studio Ticket hyr ut försäljningsbord till RC-torget. Tag kontakt!

tilläggsuppgifter: www.rewellcenter.fi

Veckokort i försäljning: pris från 1.1.2015

1 vecka: 36,90€

2 veckor: 49,20€

3 veckor: 75,10€

Obs! Tyvärr finns för tillfället inga lediga månadsplatser.

Om månadshyror eller längre hyrestider ingås skriftligt avtal med Studio Ticket. Avtalet ingås för högst ett år och kan förnyas efter ett år. Person som ingått månadsavtal får ett magnetkort för den aktuella hyresperioden och ska parkera sitt fordon på Torgparkeringens nedre däck. Med parkeringskort kan man parkera i anläggningen när som helst.

Torgparkerings prislista

Katso myös

© Studio Ticket 2010. Kopiering av innehållet och bilder förbjudet.