Ladataan Tapahtumat

Vaasan Kamarimuusikot – SIIRRETTY (lisää infoa tulossa)

CLAROS 20 v. / år (Helsinki, vier. / gäst)

  • su 19.4.2020
  • 16:00
  • Kamarimusiikkisali

CLAROS 20 v. / år (Helsinki, vier. / gäst)

Paikka ja aika

Kamarimusiikkisali

Tietoa tapahtumasta

Kari-Pekka Eskelinen, Marjo Aho,

Eija Särkimäki, Ilkka Teerijoki, klarinetit / klarinetter

*Mozart, Uhl, Poulenc, Dubois, Gaál

Tapahtumanjärjestäjä

Vaasan Kamarimuusikot ry

Vaasan Kamarimuusikot ry. on perustettu v. 1981. Yhdistyksen jäsenet ovat vaasalaisia ammattimuusikoita, enimmäkseen Vaasan kaupunginorkesterin muusikoita sekä Kuula-opiston opettajia. Toimintamme tarkoituksena on järjestää Vaasassa ja sen lähiympäristössä korkeatasoisia kamarimusiikkikonsertteja sekä muiden suomalaisten ryhmien konserttivierailuja Vaasaan. Konserttiohjelmistomme on monipuolinen ja olemme pyrkineet toiminnassamme edistämään myöskin eri taiteenlajien - kuten kuvataide, kirjallisuus tanssi ja teatteri - yhteistyötä sekä etsimään uudenlaisia tarttumapintoja niiden välille. Toimintaamme ovat tukeneet mm. Taiteen edistämiskeskus, Vuorion Säätiö, Etelä-Pohjanmaan Kulttuurirahasto, Svenska Kulturfonden, Pohjanmaan Liitto sekä Vaasan kaupunki. Esiinnymme myös tilauksesta erilaisina kokoonpanoina julkisissa ja yksityisissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Paikka ja aika

Kamarimusiikkisali

Liput
  • 15 / 10 €
    Musiikkioppilaitosten opiskelijoilla vapaa pääsy
    EI MYYNTIÄ VERKKOKAUPASSA
Lisätiedot

Kari-Pekka Eskelinen, Marjo Aho,

Eija Särkimäki, Ilkka Teerijoki, klarinetit / klarinetter

*Mozart, Uhl, Poulenc, Dubois, Gaál

Järjestäjä

Vaasan Kamarimuusikot ry

Vaasan Kamarimuusikot ry. on perustettu v. 1981. Yhdistyksen jäsenet ovat vaasalaisia ammattimuusikoita, enimmäkseen Vaasan kaupunginorkesterin muusikoita sekä Kuula-opiston opettajia. Toimintamme tarkoituksena on järjestää Vaasassa ja sen lähiympäristössä korkeatasoisia kamarimusiikkikonsertteja sekä muiden suomalaisten ryhmien konserttivierailuja Vaasaan. Konserttiohjelmistomme on monipuolinen ja olemme pyrkineet toiminnassamme edistämään myöskin eri taiteenlajien – kuten kuvataide, kirjallisuus tanssi ja teatteri – yhteistyötä sekä etsimään uudenlaisia tarttumapintoja niiden välille.

Toimintaamme ovat tukeneet mm. Taiteen edistämiskeskus, Vuorion Säätiö, Etelä-Pohjanmaan Kulttuurirahasto, Svenska Kulturfonden, Pohjanmaan Liitto sekä Vaasan kaupunki. Esiinnymme myös tilauksesta erilaisina kokoonpanoina julkisissa ja yksityisissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa.