Haamu-kirjat

Hotellien henget, uutuus Tiina Hautalalta, tähän kirjaan on kerätty aavetarinoita suomalaisesta majapaikoista. Mitä oikeastaan tiedät majapaikastasi? Tervetuloa tutustumaan hotellien henkiin!

Myös myynnissä:

  • Varpaat/Pale Toes – Kriisiin ajautunut reppureissaajapariskunta päätyy ranskalaiseen pikkukylään. Majatalossa heidän pöytäänsä tunkeutuu mies, jolla on villi retkiehdotus muinaisiin luolastoihin, joihin ei virallisten oppaiden kanssa ole asiaa. /A backpacker couple arrive at a village in Southern France. At the local inn, they meet a man who offers to take them to prehistoric underground caves that are off limits for regular tourists.

  • Aaveiden kaupunki – Tähän kirjaan on kerätty aavetarinoita ja aavemaisia legendoja Vaasasta. Sen museoista, hotelleista, historiallisista rakennuksista ja kahviloista – unohtamatta asutuksen tuntumassa lymyäviä lähimetsiä.

  • Unikoira – Unikoira on taattua Marko Hautalaa: monitasoinen laaturomaani, jossa arjesta tulee kauhutarina eikä mikään ole sitä, miltä näyttää.

  • Aaveballadeja CD – Aaveballadeja-levyn taustalla on joukko musiikintekijöitä, jotka ovat säveltäneet ja esittäneet aaveiden laulut: Max Bäckman, Paula Harju, Jenni Niemi sekä Noitapastori eli Julius Thölix, Anssi Rantamäki ja Marko Hautala. Kappaleet on sanoittanut Tiina Hautala.