Studio Ticket

Studio Ticket

Pirulliset Bileet: Nikke Ankara, Klass1kko

Pirulliset Bileet Nikke Ankara, Klass1kko kuva

Pirulliset Bileet: Nikke Ankara, Klass1kko
Perjantai 10.2.2017 klo 22:00-
Amarillo, Ylätori, Vaasa

Amarillo kutsuu kaikki vaasalaiset opiskelijat ja suomirapin ystävät bailaamaan kanssaan perjantaina 10. helmikuuta. Pirullisten Bileiden tähtiartistiksi saapuu Emma Gaala -ehdokas Nikke Ankara, jota lämmittelee kotikylän ylpeys Klass1kko.

Illan pääesiintyjä Nikke Ankara on 1990-luvulla syntyneen suomalaisen hiphopin uuden sukupolven menestyneimpiä artisteja. Lahtelaisräppäri ponnahti julkisuuteen vuoden 2013 Rap SM -kisoista ja pääsi tekemään itseään tutuksi suomalaisyleisöille ensin Asteen ja myöhemmin Cheekin tuplaajana. Oman tuotantonsa ohella Nikke on vieraillut lisäksi mm. Robinin, Cheekin, Antti Tuiskun ja Redraman kappaleissa. Viime vuonna hän julkaisi neljä singleä, jotka kaikki ovat striimanneet kultalevyyn oikeuttavat 2 miljoonaa kertaa. Helmikuun alussa järjestettävässä Emma-gaalassa hän on ansaitusti ehdolla Vuoden miessolistiksi ja Vuoden hiphop-artistiksi.

Biiffi-Ilen ja Prozkun muodostama Klass1kko on vuonna 2012 perustettu vaasalainen hiphop-yhtye, joka on julkaissut useita musiikkivideoita ja rikkonut genrerajoja työskentelemällä mm. Jesse Kaikurannan ja Sussu Erkinheimon kaltaisten suomipoppareiden kanssa.
Ennakkolippu 14 eur (+ toim.maksu)
Opiskelijalippu 9 eur (+ toim.maksu)

 

Osta lippu

Choir of Young Believers

coybretouch1

”Silta” -tv-sarjan tunnuskappaleen esittäjänä tunnettu Choir Of Young Believers saapuu Suomeen. Vahvatunnelmaisia indie-kappaleita esittävä tanskalaisyhtye esiintyy Ritzissä keskiviikkona 15.2.2017.
Heti ensimmäisen ”Burn The Flag” -ep:n (2007) julkaisun jälkeen nousukiitoon lähtenyt Choir Of Young Believers soittaa folk-vaikutteista vaihtoehtomusiikkia. Jannis Noya Makrigiannis johtama yhtye nähtiin hiljattain Depeche Moden kiertueen avausbändinä, ja jo aikaisemmin kokoonpano on rundannut useita kertoja pitkin Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. COYB:n vuonna 2008 julkaistun ”This Is For The White In Your Eye” -debyyttialbumin kappale ”Hollow Talk” on monelle suomalaisellekin tuttu suositun ruotsalaistanskalaisen ”Silta” -tv-sarjan tunnusmusiikkina. Critics Choice Awards- ja Danish Music Awards -gaaloissa vuoden tulokas -kategoriat voittanut Church Of Young Believers julkaisi kolmatta studioalbumiaan ”Grasque” helmikuussa 2016. Levy on saanut vaikutteita Enyan, Talk Talkin ja Frank Oceanin kaltaisilta artisteilta.

 

Liput: 15 €/13 € (opiskelijat, Ritz jäsenet)

Osta lippu

Give us peace-konsertti

give-us-peace-kuva

Vaasan Oopperan solistit ja kuoro esittävät suomalaista ja amerikkalaista musiikkia sunnuntaina 22.1.2017 klo 19.00 Vaasan kirkossa.

Give us peace  – konsertissa esitetään mm. Bernsteinin, Coplandin, Sibeliuksen, Rautavaaran ja Kuusiston musiikkia.

Konsertissa esiintyvät sopraanot Mia Heikkinen ja Isa Lindgren-Backman, mezzosopraano Annika Wester, tenori Ville Salonen, baritonit Frank Berger ja Mika Nikander sekä oopperan pianistit Anton Ylikallio ja Jari Hiekkapelto. Vaasan Oopperakuoro esittää mm. osia Ilkka Kuusiston oopperasta Isänmaan Tyttäret. Kuoroa johtaa Jari Hiekkapelto.

 

Lipunhinta 20€ + toimitusmaksu

 

 

Osta lippu

Scandinavian Music Group

smg

Perjantai 28.4.2017
Ritz, Kirkkopuistikko 22, 65100 Vaasa
Ovet: 19.00
Keikka alkaa: 20.00

Liput ennakkoon: 23€/21€ (Volumen & Ritzin jäsenet)
Liput ovelta: 25€/23€ (Volumen & Ritzin jäsenet)
Istumapaikallinen & ikärajaton

www.volume.fi

 

Vuonna 2002 perustettu Scandinavian Music Group on alusta lähtien onnistunut luomaan omannäköistään musiikkia ja kerännyt suosiota paitsi oivaltavilla kappaleillaan, myös vakuuttavilla ja tunnelmallisilla livekeikoillaan. Poppia, rockia ja folkia yhdistelevän bändin solistina ja sanoittajana toimii karismaattinen Terhi Kokkonen, joka muiden alkuperäisjäsenten tavoin on tunnettu suositusta, 2001 lopettaneesta Ultra Brasta.

Yhtyeen debyyttialbumi Onnelliset kohtaa pongahti ilmestyttyään suoraan albumilistan ykköseksi. Pitkäsoittoja on vuosien saatossa kertynyt jo kahdeksan kappaletta, joista viimeisin, Baabel, julkaistiin syksyllä 2015. Viisitoistavuotisen uransa aikana yhtye on onnistunut luomaan useita tunnettuja kappaleita, kuten Minne katosi päivät, Vieläkö soitan banjoa ja Hölmö rakkaus.

Edellisen kerran yhtye esiintyi Vaasassa 2014 ja soitti tuolloin maagisen keikan täpötäydessä Ritzissä.

 

Tervetuloa!

Osta lippu

Sydän, sydän & Risto (soolo)

sydansydanpromo_backstage_photobyvilleliukkonen-1

Perjantai 27.1.2017

Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, 65100 Vaasa

Ovet: klo 22.00

Liput ennakkoon: 13€ (Volumen jäsenille 11€)

Liput ovelta: 15€ (Volumen jäsenille 13€)

K-18

www.volume.fi

 

Vuonna 2002 perustettu Sydän, sydän on Helsingistä kotoisin oleva vaihtoehtorock-yhtye. Bändi on tunnettu omintakeisesta ja postmodernista tyylistään, joka on yllättänyt kuulijansa ensimmäisestä debyyttipitkäsoitostaan lähtien.
Energisyydestään tunnettu yhtye on heittänyt satoja teatteri- ja esitystaiteesta inspiraatiota ammentavia live-keikkoja, keräten samalla ympärilleen omistautuneen fanikunnan. Yhtyeen jäsenet tituleeraavat itseään ”klassisen popin, progressiivisen kurnutuksen ja yläastehevin messiaiksi”, joten mielenkiintoista settiä on varmasti tiedossa!

 

Sydän, sydäntä lämppäämään saapuu legendaarisen Risto -yhtyeen Risto, joka on tunnettu mm. teoksistaan ”Rakkauden Rock”, ”Nina, olen palasina” sekä ”Discopallo”. Herra tunnetaan myös tunteita pursuavista sooloesiintymisistään.

 

Tervetuloa!

Osta lippu

Knucklebone Oscar

knucklebone-oscar-bild

Perjantaina 20.1.2017 @ Leipätehdas

”Yle julkaisi juuri suomen UMK finaali-ehdokkaat ja mukana skaboissa on kitaravelho Knucklebone Oscar.
Villeistä live-keikoistaan tunnettu Knucklebone Oscar soittaa roots rockiin pohjautuvaa energistä rocken rollia. Live-esiintyminen ei jätä ketään kylmäksi. Knucklebone Oscar julkaisi keväällä 2016 viimeisimmän kehutun studiolevyn. Yhtye esitteli uutuuslevyllään viiden vuoden tauon aikana muuttuneen musiikillisen suuntauksen, jota Oscar on kuvaillut ”eniten bluesiksi sitten debyyttilevyn”

HUOM! Knucklebone Oscar esiintyy UMK kilpailussa 28.1.2017

Liput ennakkoon:  10 € + toim.maks

Liput ovelta: 12 €

 

Doors Open: 22.00

Osta lippu

The BEATLES by The Revolution Band

legendary-songs-d1

Pietarsaari, Jugendsali 1.2.2017 klo. 19.00

Närpiö, Frans Henriksonssalen 3.02.2017 klo. 19.00

Vaasa, Ritz 5.02.2017 klo. 18.00

Sisäänpääsy 1 tuntia ennen

 

Lipunhinta: 25 € + toim.maks

CHRISTER RÖNNHOLM – Vocals Bass

KIMMO SUOMELA – Guitars

ANNA-KARIN BERG – Vocals Bass Perc

STEFAN BROKVIST – Drums

MIKKO SAARI – Hammond Keys

NIKLAS NORRGRANN – Guitars Voc

Guest Singers: MIRO HONKANEN, HASSE WESTERGÅRD, PIA RAUTELL , KJELL STRÖMSHOLM

The Revolution Band

CHRISTER RÖNNHOLM kuuli ensimmäisen kerran 6-vuotiaana The Beatlesin ”She Loves You” ja siitä asti hän on tiennyt, että musiikki tulee olemaan iso osa hänen elämäänsä. Ekasta bändistä ”Sulava Lumi” ja muutama bändi siinä välissä hän perusti 80 luvulla ”Wild Force” edesmenneen Janne Stolpen kanssa.  Christer julkaisee trionsa ”Red C” kanssa Beatles kappaletta ”HELP”-singlenä”  ”Red C:ssä soittavat myös Kimmo Suomela kitara ja Stefan Brokvist rummut.

KIMMO SUOMELA on soittanut Christerin kanssa muutamassa otteessa, eka oli ”Linda Nine”, sitten ”Stonefree” ja nyt ”Red C”. Kimmo keikkailee myös Nina Åströmin kanssa.

STEFAN BROKVIST tunettu ja arvostettu Vaasalais rumppali , ollut mukana kaikessa projekteissa mitä voi kuvitella, esim. 2009 Abbey Road Projektissa.

MIKKO SAARI ”Mr. Hammond” on soittanut m.m ”Kai Hahto Groupin” kanssa ja omassa ”Mikko Saari Organ Groove”.

ANNA KARIN BERG laulava basisti joka on tehnyt oma Tina Turner Show ja keikkailee myös oma bändinsä, ”Tits Riflen” kanssa.

NIKLAS”VANDA” NORRGRANN kitaraopettaja Kaupungin Rokkikoulussa, soittaa m.m ”Pistolero Muerte” ja ”Underjordin” kanssa.

Vierailevat Artistit: MIRO HONKANEN on ammatiltaan näyttelijä. Hän on mm. työskennellyt Vaasan kaupunginteatterissa,  ja vuosinaan 1995-1997 Miro näytteli pääroolissa ”Elvis&John” –musiikkinäytelmässä, josta tuli aikakautensa yksi menestyneimmistä esityksistä. Parasta aikaa hän on Tampereella kiinnitettynä Musiikkiteatteri Palatsiin.

HASSE WESTERGÅRD Vaasan/Suomen ”Cohen” alotti uransa 60-luvun ”The Wantons bändissä”, Julkaisi 70vuotisjuhlan yhteydessä toinen CD:nsä viime Tammikuussa

PIA RAUTELL laulaja naisbändistä ”The Mamas”, kiertää myös oman shown kanssa.

KJELL ”TJOLA” STRÖMSHOLM alotti uransa silloin kun oli Beatlesin hysteerisin aikaa eli 1964, bändi oli ”The Gold Stars” josta tuli myöhemmin ”The Shanks”, on kumminkin ehkä eniten tunnettu ”Cirius” bändistä joka teki m.m 2 albumia ja keikkaili m.m Helsingin Tavastialla ja Hesperialla. Muutaman vuoden Tuckholmassa ”The Flames” bändin kanssa hän palasi kotikaupukiinsa Pietarsaareen ja soittaa tänä päiväna trubaduuri keikkojen lisäksi 60-luvun nostalgia bändissä nimeltään ”Group 66”.

Osta lippu

Volume live: Omnium Gatherum & Slivers of Silence

omnium-gatherum-slivers-of-silence

Perjantai 10.3.2017
Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, Vaasa
K-18
Ovet: 22.00
Liput ennakkoon: 13€ (Volumen jäsenet 11€) +toim.maks.
Ovelta: 15€ (Volumen jäsenet 13€)
www.volume.fi

Metallimusiikin ystäviä hellitään, kun suomalaista melodista death metallia soittava Omnium Gatherum saapuu vihdoin Vaasaan keikalle 10-vuoden tauon jälkeen ja tekee sen näyttävästi Leipätahtaalla, yhdessä kaupungin oman ylpeyden Slivers of Silencen kanssa 10.3.2017!

Juuri Pohjois-Amerikan kiertueen päätökseen saanut Omnium Gatherum lähtee kiertämään keväällä jälleen Eurooppaa yhdessä Amon Amarthin ja Dark Tranquillityn kanssa, mutta haluaa tarjoilla sitä ennen hieman lämpöä myös suomalaisille faneille.
Tämä Kotkassa 20-vuotta sitten perustettu yhtye on kerinnyt julkaista uransa aikana jo 6 albumia, joista viimeisin on vuonna 2016 julkaistu ”Grey Heavens”.

Slivers of Silence taas nähtiin viimeksi Vaasassa keikalla kaksi vuotta sitten, kun he olivat lämmittelemässä esikuviensa Ghost Brigaden lauteita Hullussa Pullossa.
Bändi nimeää musiikillisiksi vaikuttajikseen myös Insomniumin sekä Swallow the Sunin, joiden antama inspiraatio onkin selvästi poimittavissa yhtyeen materiaalista.

Osta lippu

ETCH Vaasa 2017

etch_web

ETCH Vaasa 2017

23.-25.6.2017 Kaarlen kenttä Vaasa

Vaasassa järjestettäviin kisoihin saapuvat Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Viron, Belgian, Irlannin, Portugalin, Sveitsin, Romanian, Bulgarian ja Turkin maajoukkueet. Urheilijoita ja joukkuejohtajia kilpailussa on mukana yhteensä 760.

Osta lippu

Suomi 100

suomi-100

Kamarimusiikkikonsertti

Sunnuntai 22.1.2017 klo 16.00 Vaasan kaupungintalo

Elina Pyykönen, klarinetti
Hanna Mäkelä, viulu
Nana Lehtinen, alttoviulu
Elena Hämäläinen, sello
Bernhard Henrik Crusell: Klarinettikvartetto nro 3 D, op.7

Liisa Makkonen, I viulu
Anna-Leena Merikivi, II viulu
Nana Lehtinen, alttoviulu
Elena Hämäläinen, sello
Jean Sibelius: Jousikvartetto d-molli op.56 ”Voces intimae”

Liput 20/16/12 € + toim.maks

Ajankohtaista

Lippu.fiLippupalvelu

LipputoimistoTiketti

 

Studio Ticket on Lippupalvelun, Lippupisteen, Lipputoimiston, NetTicketinja Tiketti.fi:n myyntipiste.

Korsholm Music Festival 2016

Konserttimatkat

Volume

Åminne Folkpark

Ritz

Musiikki

Vaasan Kaupunginorkesteri ja Vaasan Kamarimuusikot

Tanssi

Teatteri

Stand-up

Festivaalit

Urheilu

Studio Ticket on Rewell Centerin infopiste 2. kerros

puh: 06-3176514

kän: +358 50 325 5995

Myyntipöydät RC-torille tilataan Studio Ticketistä. Kysy lisää!

lisätietoa: www.rewellcenter.fi

Viikkokortteja myynnissä: hinnat 1.1.2015 alkaen

1 viikko: 36,90€

2 viikkoa: 49,20€

3 viikkoa 75,10€

Huom! Valitettavasti tällä hetkellä ei ole vapaita kuukausipaikkoja.

Kuukausivuokrista tai pidemmistä vuokrausajoista tehdään kirjallinen sopimus Studio Ticketissä. Sopimus tehdään maksimissaan vuoden mittaiseksi ja sitä voidaan uusia taas vuoden kuluttua. Kuukausivuokraaja saa magneettikortin ko. vuokrausajaksi ja heidän tulee pysäköidä ajoneuvonsa Toriparkin alatasanteelle. Pysäköintikortilla pääsee laitokseen koska tahansa.

Toriparkin hinnasto

Katso myös

© Studio Ticket 2010. Sisällön ja materiaalin kaikki luvaton lainaaminen ja kopiointi kielletty.