Toriparkki


Toimimme Toriparkin infopisteena!

Hyvä asiakkaamme, kuukausi-paikkoja ei ole valitettavasti tällä hetkellä saatavilla, mutta voit halutessasi ilmoittautua jonotuslistalle. Voit myös ostaa 1, 2 ja 3 viikon kortteja rajoituksetta Studio Ticketistä.

HUOM!

Mikäli sinulla on kaksi autoa käytössäsi, ilmoitathan molempien rekisterinumeron uutta sopimusta tehdessä (tai jos uusit päättyvää sopimusta). Huomioithan, että laitoksessa voi pysäköidä kuitenkin vain yksi auto kerrallaan.

Huomio myös mikäli sinulla on käytössä EasyPark tai keväällä 2023 tuleva Parkman, ota automaattinen rekisterinkilven lukija pois käytöstä!

puh. 06-3176 514

Hinnat: 1.1.2019 alkaen:
1 vko 37,70 €
2 vkoa 50,30 €
3 vkoa 76,80 €
Kuukausivuokra (min 3 kk) 92 €/kk


Viikko- ja kuukausivuokrista tai pidemmistä vuokrausajoista tehdään kirjallinen sopimus Studio Ticketissä. Sopimus tehdään maksimissaan vuoden mittaiseksi ja sitä voidaan uusia taas vuoden kuluttua. Kuukausivuokraaja saa magneettikortin ko. vuokrausajaksi ja heidän tulee pysäköidä ajoneuvonsa Toriparkin alatasanteelle. Pysäköintikortilla pääsee laitokseen koska tahansa.

Etukäteen ladattava (Prepaid) arvokortti 50€, 100€ tai 200€
Kortit ja lataukset meiltä Studio Ticketistä. Prepaid arvokortti on myös mainio lahjaidea – Anna lahjaksi pysäköintiaikaa lähelle keskustan palveluja!